Η εκμαθηση αγγλικων συναντα τη τεχνολογια εικονικης πραγματικοτητας

Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών Μαρία Διαβάτη πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και φέρνει την εμπειρία της εικονικής (Virtual) και επαυξημένης (Augmented) πραγματικότητας στην αποτελεσματική εκμάθηση αγγλικών

Μάθετε αγγλικά με τη βοήθεια της VR τεχνολογίας

Το ταξίδι μας στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας ξεκίνησε…

VR Headsets

Αυτόνομα Γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας (VR Headsets)

Πλήρως αυτόνομα VR Headsets (δεν απαιτούν χρήση βοηθητικών συσκευών) και έτοιμα προς χρήση out of the box, παρέχουν πρωτόγνωρη εμπειρία εμβυθιστικής Eικονικής Πραγματικότητας υπό τον απόλυτο έλεγχο των καθηγητών.

Κεντρική Διαχείριση VR Headsets

Κεντρική Διαχείριση των VR Headsets

Όλοι οι μαθητές παρακολουθούν ταυτόχρονα το ίδιο μάθημα αγγλικών, καθοδηγούμενοι και ελεγχόμενοι κεντρικά από τον καθηγητή προάγοντας τη συνεργασία και το διάλογο μεταξύ των μαθητών για μέγιστα εκπαιδευτικά αποτελέσματα.

curriculum vr content

Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο στο Πρόγραμμα Σπουδών

Με τον κατάλληλο συνδυασμό Virtual, Augmented και Mixed Reality περιεχομένου προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επιπέδου, μεταφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες στους μαθητές μας κεντρίζοντας στο μέγιστο βαθμό τις αισθήσεις τους.

Εικονική Πραγματικότητα & Αγγλικά

Η τεχνολογία της εικονικής & επαυξημένης πραγματικότητας (Virtual & Augmented Reality) στην υπηρεσία εκμάθησης αγγλικών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε έναν σταθερό, άρτια εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο χώρο στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί.

Αποστολή μας να φέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες στους μαθητές μας ταξιδεύοντας μέσα στο χωροχρόνο επισκεπτόμενοι μέρη, πολιτισμούς και εποχές που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο έως αδύνατο να γνωρίσουνε δια ζώσης.

Και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μελέτης με άμεσο φυσικό φωτισμό και εξαερισμό σε κατάλληλα διαμορφωμένες νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

Η Εκμάθηση Αγγλικών Γίνεται Διασκέδαση

Μάθετε αγγλικά με την προηγμένη τεχνολογία εμβυθιστικής Eικονικής Πραγματικότητας που για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη σε μια σταθερή αίθουσα διδασκαλίας παρέχοντας μια αξέχαστη εμπειρία μάθησης.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά της Virtual Reality αίθουσας μας είναι:

Ταυτόχρονη έναρξη / παύση δραστηριοτήτων: ο καθηγητής έχει τον απόλυτο έλεγχο του μαθήματος καθοδηγώντας τους συμμετέχοντες σε κάθε σημείο της εκπαιδευτικής διαδρομής ώστε όλοι να βρίσκονται στο ίδιο σημείο και να μοιράζονται τις ίδιες εμπειρίες.

Δυναμικά σημεία ενδιαφέροντος (POI): ο καθηγητής καθοδηγεί τους μαθητές σε συγκεκριμένες περιοχές της VR εμπειρίας απλά πατώντας σε σημεία της 360 εικόνας που προβάλλεται στα headsets – το μόνο που έχουν να κάνουν οι μαθητές είναι να ακολουθήσουν το μονοπάτι που εμφανίζεται στα VR γυαλιά τους.

Student head tracking: με τη βοήθεια της πρωτοποριακής λειτουργίας εντοπισμού θέσεως κεφαλής, ο καθηγητής μπορεί να έχει πλήρη εικόνα του τι ακριβώς βλέπει ο μαθητής στα VR γυαλιά του.

... και μια Πρωτόγνωρη Βιωματική Εμπειρία!

Real-time headset view: ο καθηγητής, μέσω του portal παρακολούθησης, μπορεί να γνωρίζει το ακριβές point of view (POV) κάθε μαθητή ώστε να μπορεί να ελέγχει αν όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο ίδιο, σωστό σημείο.

Activity lock for focus: κατά τη διάρκεια του μαθήματος αγγλικών, τα VR headsets παραμένουν “κλειδωμένα” στη συγκεκριμένη δραστηριότητα με απενεργοποιημένες τις λειτουργίες των κουμπιών (buttons) και χειρονομιών (gestures) εξασφαλίζοντας ότι ο μαθητής παραμένει στη συγκεκριμένη εμπειρία υπό τον έλεγχο του καθηγητή.

Ασφαλή αποθήκευση & φόρτιση των VR headsets: όλα τα VR headsets αποθηκεύονται σε ασφαλείς και ανθεκτικές θήκες παραμένοντας διαρκώς φορτισμένα, έτοιμα να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία εκμάθησης αγγλικών στους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους μαθητές μας.

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε σε απίστευτες περιπέτειες και να μάθετε αγγλικά με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας;