ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Σχολικής Μελέτης

Οι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά

Οι καθηγητές και τα στελέχη μας αποτελούν τον βασικότερο παράγοντα της επιτυχίας μας. Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που διαθέτουν, την επιστημονική και πλήρη γνώση του αντικειμένου διδασκαλίας καθώς και των νέων τεχνικών και μεθόδων αποδοτικής διδασκαλίας.

Οι Άνθρωποι Μας

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ

Η Μαρία Διαβάτη είναι διευθύντρια σπουδών, συντονίστρια μαθημάτων και εμπνεύστρια αυτού του πρωτοποριακού μοντέλου διδασκαλίας.

Αποφοίτησε με υποτροφία από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΕΚΠΑ) για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Cambridge όπου και απέκτησε τον τίτλο Masters of Arts (MA) στο αντικείμενο Teaching English as a Foreign Language.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων ποικίλης θεματολογίας όπως δυσλεξία, ένταξη τεχνολογίας στο μάθημα, classroom management, creativity κοκ

Τομέας εξειδίκευσης της αποτελεί η εκπαίδευση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Έφερε την εμπειρία της VR & AR πραγματικότητας στην αποτελεσματική εκμάθηση αγγλικών, για πρώτη φορά σε σταθερή και άρτια εξοπλισμένη αίθουσα διδασκαλίας στο Κορωπί.

Το Enhanced Deeper Learning (Βαθύτερη Εκμάθηση) συνδυασμένο με τη τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας αποτελεί την τελευταία της κατάκτηση στο χώρο της εκπαίδευσης.

ΑΚΡΙΒΗ ΣΑΧΝΙΚΑ

ΑΚΡΙΒΗ ΣΑΧΝΙΚΑ

Η Ακριβή Σάχνικα είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει ένα εύρος σεμιναρίων που αποσκοπούν στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας υπό το πρίσμα σύγχρονων και προοδευτικών μεθόδων.

Ο λόγος που ασχολείται με την εκπαίδευση ίσως και να βρίσκεται πίσω από τα λόγια του Nelson Mandela: “Education is the most powerful weapon we can use to change the world.

Ελένη Ράπτη

ΕΛΕΝΗ ΡΑΠΤΗ

Η Ελένη Ράπτη είναι αριστούχα απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει κάνει πρακτική εξάσκηση σε σχολεία του κέντρου και των Βορείων προαστίων.

Έχει εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα και έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Ειδικής Αγωγής με σεμινάριο 7 μηνών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια και συνέδρια που σχετίζονται με την Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή.

Το συγκεκριμένο διάστημα, εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Βάγια Νίκου

ΒΑΓΙΑ ΝΙΚΟΥ

Η Βάγια Νίκου είναι πτυχιούχος φιλόλογος του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα της
εκπαιδευτικής ψυχολογίας.

Διδάσκει όλα τα φιλολογικά μαθήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου και αυτό το διάστημα εξειδικεύεται στον τομέα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και των μεθόδων διδασκαλίας της ελληνικής, ως  δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Ενδιαφέρεται πολύ για τα παιδιά και θεωρεί πως το διαφορετικό μαθησιακό υπόβαθρο του καθενός από αυτά, αποτελεί τη βάση της προόδου και της ομαδικότητας που προάγει η εκπαίδευση και ιδιαίτερα η σωστή διδασκαλία.

Γεωργία Πατούλα

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΟΥΛΑ

Η Γεωργία Πατούλα είναι καθηγήτρια Αγγλικών.  Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου 8,76 το έτος 2018.

Έκτοτε έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, κυρίως στην ιδιωτική εκπαίδευση με την παράδοση μαθημάτων σε παιδιά και ενήλικες διαφόρων ηλικιών και επιπέδων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πλήθος παιδαγωγικών και ψυχολογικών μαθημάτων που ενίσχυσαν τις διδακτικές της μεθόδους και τη βοήθησαν να εκπληρώσει επιτυχώς και την πρακτική της άσκηση σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αττικής.

Εκτός από τα ακαδημαϊκά της επιτεύγματα, ασχολείται με τη μουσική, το χορό και το θέατρο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΟΥΜΑΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΟΥΜΑΚΑ

Η Κυριακή Τσουμάκα είναι απόφοιτη του τμήματος Lingue, Civiltà e Scienze del Linguaggio του Πανεπιστημίου Ca’ Foscari της Βενετίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο πανεπιστήμιο στην Γλωσσοδιδακτική (Εξειδίκευση στη διδασκαλία των ιταλικών ως ξένης γλώσσας).

Έχει διδάξει την ιταλική ως ξένη γλώσσα σε παιδιά μεταναστών μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα Λύκεια “Agli Angeli” και “Fracastoro” της Βερόνας, καθώς και στον Δήμο Camponogara στην περιφέρεια του Veneto (Ιταλία).

Συμμετείχε στη συγγραφή του βιβλίου “Teaching Modern
Languages on Ancient Roots – Anche le Pietre Parlano” (πανεπιστημιακές εκδόσεις Ca’ Foscari) σχετικά με τις μεθόδους διδασκαλίας των ξένων γλωσσών,
στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Archaeoschool for the future.”

Ελένη Παναγιωτοπούλου

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου πραγματοποίησε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές τις σπουδές στο πανεπιστήμιο του Reading στην Μ. Βρετανία (BA Philosophy, MMUS Performance).

Έχει εργασθεί επί σειρά ετών ως στέλεχος σε επιχειρήσεις αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η διδασκαλία, με την οποία ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια.

Διδάσκει παιδιά, εφήβους κι ενήλικες με εξειδίκευση στις εξετάσεις/πιστοποιήσεις και στα επιχειρησιακά/νομικά/χρηματοοικονομικά αγγλικά κι αγγλικά για ειδικούς σκοπούς.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει επίσης IB English Language & Literature και Business & Management.

Εφαρμόζει το σύστημα NLP (Neuro-Linguistic Programming) στο οποίο και είναι πιστοποιημένη από το NLP University Santa Cruz California και τον Robert Dilts.

Εδώ και δύο χρόνια είναι εξετάστρια σε προφορικές εξετάσεις αγγλικών σε γνωστό φορέα.

Γνωρίζει γερμανικά και ιταλικά, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων επαγγελματικής ανάπτυξης ενώ δραστηριοποιείται πλέον συστηματικά και στην προπονητική και συμβουλευτική καριέρας (Executive Coaching).

Αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο στην μουσική, στους φίλους της και στην οικογένειά της. 

Σοφ. Μάρτιν.

ΣΟΦ. ΜΑΡΤΙΝ

Ο Σοφ. Μάρτιν. είναι καθηγητής Ισπανικών και Γαλλικών με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τελειόφοιτος της Γαλλικής Γλώσσας και Ισπανικής Φιλολογίας Αθηνών μεταδοτικός, επικοινωνιακός και αξιαγάπητος από τους μαθητές συνεχίζει τη διδασκαλία των δύο αυτών, υπέροχων γλωσσών.

Βάσια Μοσχοπούλου

ΒΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

Η Βάσια Μοσχοπούλου εργάζεται στο
κέντρο ξένων γλωσσών και σχολικής μαλέτης Μαρία Διαβάτη από τον Νοέμβριο του 2017 με αντικείμενο τα μαθήματα των Θετικών Επιστημών.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και με εμπειρία στη Διδακτική της Φυσικής.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Παναγιώτα Γραμματικοπούλου είναι απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας με μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ

Ο Παναγιώτης Μαντέλλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με μεταπτυχιακό σε υπηρεσίες Marketing.

Είναι υπεύθυνος τομέων Οικονομικών & Επικοινωνίας.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εγγραφές όλο το χρόνο

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και τα τμήματα μας είναι αυστηρά έως 5 μέλη – ξένες γλώσσες για όλες τις ανάγκες, ειδικότητες και ηλικίες.

Ομοιογενή τμήματα

Ομοιογενή τμήματα μαθησιακού επιπέδου και ηλικίας – δωρεάν προπαρασκευαστικά τμήματα & ενισχυτική διδασκαλία κάθε μήνα.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Χρόνος διδασκαλίας

Διδακτικές ώρες διάρκειας 60 λεπτών – ιδανικός συνδυασμός ατομικού μαθήματος & τάξης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (πχ δυσλεξία)

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Χώρος διδασκαλίας

Χρήση διαδραστικού υλικού τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων – νέες εγκαταστάσεις με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Πολυετής εμπειρία

Πολυετής εμπειρία από αριστούχους καθηγητές, απόφοιτους αντίστοιχης φιλολογικής σχολής με μεταπτυχιακούς τίτλους.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών & Σχολικής Μελέτης της Μαρίας Διαβάτη, έχουν ένα κοινό στόχο: την παροχή του υψηλότερου επιπέδου διδασκαλίας ξένων γλωσσών μέσα από μία σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία η οποία όχι μόνο προσφέρει γνώση αλλά και διαπαιδαγωγεί.

Γιατί ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει, ενθαρρύνει και παιδαγωγεί σωστά, μένει στο μυαλό και την καρδιά του μαθητή σε όλη του τη ζωή. Αποτελεί τον έμπιστο αρωγό του κάθε γονέα στη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού του.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Κορωπί
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ;
ΚΛΗΣΗ
ΧΑΡΤΗΣ