Επιστροφή στις Τάξεις - Οι Εγγραφές για τη Νέα Σχολική Χρονιά Ξεκίνησαν

Επιστροφή στις Τάξεις - Οι Εγγραφές για τη Νέα Σχολική Χρονιά Ξεκίνησαν

Safe learning και COVID-19

Με την επιστροφή στη νέα κανονικότητα, επιστρέφουμε δυναμικά και στα θρανία και προετοιμαζόμαστε για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με περισσότερες επιλογές από ποτέ για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες. Πιο αναλυτικά:

Δια Ζώσης Εκπαίδευση

Όλα τα μαθήματα συνεχίζουν και πραγματοποιούνται διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί (διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως) και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που πληρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής λόγω COVID-19.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή (4-6 άτομα) και τηρούνται όλες οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Όλα τα μαθήματα και σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να πραγματοποιηθούν και online μέσα από εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να πληρεί όλες οι ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για μία εξίσου αποτελεσματική εμπειρία εκμάθησης.

Οι διαδικτυακές μας τάξεις χρησιμοποιούν όλα τα μέσα τεχνολογίας και το απαραίτητο διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων που χρησιμοποιείται και στη δια ζώσης εκπαίδευση.

Βlended – Συνδυασμός Δια Ζώσης & e-Learning

Blended μοντέλο παρακολούθησης στο οποίο συνδυάζονται τα πλεονεκτήματα των 2 προηγούμενων εναλλακτικών, της δια ζώσης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το μοντέλο αυτό εξυπηρετεί ιδιαίτερα και όσους δεν μπορούν να μεταβαίνουν στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στο Κορωπί τακτικά λόγω απόστασης.

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Για όσους δε τα 3 παραπάνω μοντέλα δεν τους εξυπηρετούν, υπάρχει και η δυνατότητα εκμάθησης μέσω ιδιαίτερων μαθήματα σε όλες τις γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά και κινέζικα.

Σχολική Μελέτη για Παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μαθαίνει στα παιδιά τεχνικές για τους μηχανισμούς της ανάγνωσης, κατανόησης, μαθηματικής κρίσης και μνήμης.

Παρέχονται σημειώσεις καθώς και οπτικοακουστικό ψηφιακό υλικό για μεγαλύτερη εμβάθυνση.

Με την καθοδήγηση και τη στήριξη έμπειρων εκπαιδευτικών, επιτυγχάνεται η προετοιμασία όλων των μαθημάτων της επόμενης μέρας του σχολείου, συμπεριλαμβανομένων και των ξένων γλωσσών.

Η υποστήριξη της σχολικής μελέτης παρέχεται και με τα 3 ανωτέρω μοντέλα παρακολούθησης (δια ζώσης, e-learning και blended) καθώς και μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων.

Όποιες και αν είναι οι εκπαιδευτικές σας ανάγκες, υπάρχει ένα μοντέλο παρακολούθησης που θα τις υποστηρίξει απόλυτα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε – θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας ή ακόμα καλύτερα να σας δούμε από κοντά στο κέντρο μας.

Καλέστε μας στο 210 66 23 165 – εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας – σας περιμένουμε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print