ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΟΡΩΠΙ

Εκμάθηση ρωσικών για ενήλικες & παιδιά

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εγγραφές όλο το χρόνο

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και τα τμήματα μας είναι ολιγομελή – 4 μοντέλα εκμάθησης (στο κέντρο μας στο Κορωπί, online, blended & ιδιαίτερα)

Maria Diavati Kentro Ksenwn Glwsswn Koropi10

Ομοιογενή τμήματα

Ομοιογενή τμήματα μαθησιακού επιπέδου και ηλικίας – δωρεάν προπαρασκευαστικά τμήματα & ενισχυτική διδασκαλία κάθε μήνα.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Μαθησιακές δυσκολίες

Αποτελεσματικός συνδυασμός ατομικού μαθήματος & τάξης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (πχ δυσλεξία)

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Χώρος διδασκαλίας

Χρήση διαδραστικού υλικού τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων – νέες εγκαταστάσεις με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Πολυετής εμπειρία

Πολυετής εμπειρία από αριστούχους καθηγητές, απόφοιτους αντίστοιχης φιλολογικής σχολής με μεταπτυχιακούς τίτλους.

Συχνές Ερωτήσεις για την Εκμάθηση Ρωσικών

Η ρωσική γλώσσα είναι η κύρια γλώσσα της διεθνούς επικοινωνίας στην Κεντρική Ευρασία, την Ανατολική Ευρώπη, την πρώην Σοβιετική Ένωση (Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Καζακστάν, Κιργιστάν, κλπ.) – είναι τέλος μία από τις γλώσσες εργασίας του ΟΗΕ.

Η ρωσική γλώσσα είναι η πιο διαδεδομένη σλαβική γλώσσα και είναι η 4η μεγαλύτερη στον κόσμο σύμφωνα με το συνολικό αριθμό των ομιλητών.

Η εκμάθηση ρωσικών εξασφαλίζει όχι μόνο τη σωστή επικοινωνία με Ρώσους συνομιλητές, αλλά και μία θέση για σπουδές ή εργασία στη Ρωσία η οποία συγκαταλέγεται πλέον στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για επαγγελματικούς λόγους.

Παράλληλα, η ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα η οποία έχει πολλές ομοιότητες με την ελληνική, ειδικά στη δομή της γραμματικής και του συντακτικού, κάτι το οποίο διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές στην προσπάθεια τους να μάθουν ρωσικά.

Μέσα από τα μαθήματα ρωσικής γλώσσας του κέντρου μας, παρέχεται ολοκληρωμένη και συστηματική προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων Ρωσικών, όλων των επιπέδων, για ενήλικες και παιδιά (A1, A2, B1, B2, C1 & C2), που χορηγούνται από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας – Λομονόσοφ.

Το Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσoφ είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ρωσίας με μεγάλη παράδοση στη διδασκαλία της ρωσικής, ως ξένη γλώσσα.

Ως εξεταστικό κέντρο της Ρωσικής ως ξένη γλώσσα, λειτουργεί πολλά χρόνια και δίνει πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από την ALTE.

Από το 2006 διεξάγει εξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξη και στο χώρο του Κέντρου Επιστήμης και Πολιτισμού της Πρεσβείας της Ρωσίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και από το 2013 και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι εξετάσεις του αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ και τους άλλους επίσημους φορείς και έχουν διεθνή αναγνώριση.

Συνιστώνται για αυτούς που σκοπεύουν να κάνουν τις σπουδές τους στη Ρωσία.

Οι εξετάσεις γίνονται το Ιούνιο και στα έξι βασικά επίπεδα γλωσσομάθειας.

Η πρόσφατη εμπειρία με το Covid-19 μας έδωσε την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τους διαθέσιμους τρόπους εκμάθησης ρωσικών δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να βρουν το μοντέλο εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Έτσι, μπορείτε τώρα να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα 4 μοντέλα εκμάθησης:

Δια Ζώσης Εκμάθηση Ρωσικών

Όλα τα μαθήματα συνεχίζουν και πραγματοποιούνται διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί (διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως) και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που πληρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής λόγω COVID-19. Τα τμήματα είναι ολιγομελή (4-6 άτομα) και τηρούνται όλες οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Εξ Αποστάσεως Εκμάθηση Ρωσικών

Όλα τα μαθήματα ρωσικών και σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να πραγματοποιηθούν και online μέσα από εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να πληρεί όλες οι ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για μία εξίσου αποτελεσματική εμπειρία εκμάθησης. Οι διαδικτυακές μας τάξεις χρησιμοποιούν όλα τα μέσα τεχνολογίας και το απαραίτητο διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων που χρησιμοποιείται και στη δια ζώσης εκπαίδευση.

Βlended – Συνδυασμός Δια Ζώσης & e-Learning

Blended μοντέλο παρακολούθησης στο οποίο συνδυάζονται τα πλεονεκτήματα των 2 προηγούμενων εναλλακτικών, της δια ζώσης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το μοντέλο αυτό εξυπηρετεί ιδιαίτερα και όσους δεν μπορούν να μεταβαίνουν στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στο Κορωπί τακτικά λόγω απόστασης.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρωσικών

Για όσους δε τα 3 παραπάνω μοντέλα δεν τους εξυπηρετούν, υπάρχει και η δυνατότητα εκμάθησης ρωσικών μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε – θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας ή ακόμα καλύτερα να σας δούμε από κοντά στο κέντρο μας.

Καλέστε μας στο 210 66 23 165 – εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών & σχολικής μελέτης Διαβάτη Μαρία ιδρύθηκε το 2002 και έως σήμερα λειτουργεί σταθερά με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο σκοπό – την παροχή ποιοτικής διδασκαλίας με άριστο παιδαγωγικό χαρακτήρα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.