ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΟΡΩΠΙ

4 μοντέλα εκμάθησης για όλα τα επίπεδα & ηλικίες

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εγγραφές όλο το χρόνο

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και τα τμήματα μας είναι ολιγομελή – 4 μοντέλα εκμάθησης (στο κέντρο μας στο Κορωπί, online, blended & ιδιαίτερα)

Maria Diavati Kentro Ksenwn Glwsswn Koropi10

Ομοιογενή τμήματα

Ομοιογενή τμήματα μαθησιακού επιπέδου και ηλικίας – δωρεάν προπαρασκευαστικά τμήματα & ενισχυτική διδασκαλία κάθε μήνα.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Μαθησιακές δυσκολίες

Αποτελεσματικός συνδυασμός ατομικού μαθήματος & τάξης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (πχ δυσλεξία)

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Χώρος διδασκαλίας

Χρήση διαδραστικού υλικού τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων – νέες εγκαταστάσεις με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Πολυετής εμπειρία

Πολυετής εμπειρία από αριστούχους καθηγητές, απόφοιτους αντίστοιχης φιλολογικής σχολής με μεταπτυχιακούς τίτλους.

Συχνές Ερωτήσεις για την Εκμάθηση Κινεζικών

Η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας φαντάζει για πολλούς ακατόρθωτη, ιδιαίτερα όσον αφορά στη γραφή (χρήση ιδεογραμμάτων). Επιπλέον, καθώς οι περισσότερες λέξεις αποτελούνται από λίγες συλλαβές, είναι πολύ σημαντική η χρήση των διαφορετικών ηχητικών τονισμών.

Από την άλλη όμως, τα κινέζικα παρουσιάζουν και αρκετές ευκολίες, μιας και δεν υπάρχουν γένη, άρθρα, χρόνοι, εγκλίσεις, πληθυντικός αριθμός ή πτώσεις.

Επίσης, το λεξιλόγιο της κινεζικής γλώσσας έχει μια πολύ λογική δομή. Μόλις μάθεις κάποιες βασικές λέξεις, θα δεις ότι η πρόοδος σου θα επιταχύνεται, αφού θα διαπιστώσεις ότι πολλές καινούριες λέξεις είναι δημιουργικοί συνδυασμοί λέξεων που ήδη γνωρίζεις.

Η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο για την εύρεση μιας προνομιακής θέσης στον σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Από τη μία, οι ολοένα και αυξανόμενες κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα και από την άλλη, το άνοιγμα των ελληνικών επιχειρήσεων στην τεράστια αγορά της Κίνας, δημιουργούν ευκαιρίες εργασίες για τους γνώστες της Κινεζικής γλώσσας.

Στο πρότυπο κέντρο μας θα μάθεις σωστά κινεζικά και παράλληλα θα προετοιμαστείς κατάλληλα για την συμμετοχή σου στις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης.

Για τους ενήλικες, υπάρχουν οι εξετάσεις HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi Test), οι οποίες οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά επίπεδα, από το HSK 1 έως και το HSK 6. Διεξάγονται κάθε χρόνο το Μάρτιο, το Μάιο, τον Ιούνιο, τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο.

Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι αντίστοιχες εξετάσεις είναι οι εξετάσεις YCT (Youth Chinese Test), οι οποίες περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά επίπεδα (YCT 1 έως και YCT 4) και διεξάγονται μία φορά το χρόνο, κάθε Μάιο.

Η πρόσφατη εμπειρία με το Covid-19 μας έδωσε την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τους διαθέσιμους τρόπους εκμάθησης δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να βρουν το μοντέλο εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Έτσι, μπορείτε τώρα να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα 4 μοντέλα εκμάθησης:

Δια Ζώσης Εκπαίδευση

Όλα τα μαθήματα συνεχίζουν και πραγματοποιούνται διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί (διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως) και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που πληρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής λόγω COVID-19. Τα τμήματα είναι ολιγομελή (4-6 άτομα) και τηρούνται όλες οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Όλα τα μαθήματα και σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να πραγματοποιηθούν και online μέσα από εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να πληρεί όλες οι ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για μία εξίσου αποτελεσματική εμπειρία εκμάθησης. Οι διαδικτυακές μας τάξεις χρησιμοποιούν όλα τα μέσα τεχνολογίας και το απαραίτητο διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων που χρησιμοποιείται και στη δια ζώσης εκπαίδευση.

Βlended – Συνδυασμός Δια Ζώσης & e-Learning

Blended μοντέλο παρακολούθησης στο οποίο συνδυάζονται τα πλεονεκτήματα των 2 προηγούμενων εναλλακτικών, της δια ζώσης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το μοντέλο αυτό εξυπηρετεί ιδιαίτερα και όσους δεν μπορούν να μεταβαίνουν στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στο Κορωπί τακτικά λόγω απόστασης.

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Για όσους δε τα 3 παραπάνω μοντέλα δεν τους εξυπηρετούν, υπάρχει και η δυνατότητα εκμάθησης μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε – θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας ή ακόμα καλύτερα να σας δούμε από κοντά στο κέντρο μας.

Καλέστε μας στο 210 66 23 165 – εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών & σχολικής μελέτης Διαβάτη Μαρία ιδρύθηκε το 2002 και έως σήμερα λειτουργεί σταθερά με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο σκοπό – την παροχή ποιοτικής διδασκαλίας με άριστο παιδαγωγικό χαρακτήρα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.