ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

Σχολική Μελέτη για Παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου

Σχολική Μελέτη με... Στόχευση

Στόχοι & κίνητρα

Θέτουμε ατομικούς στόχους από κοινού με κάθε παιδί ξεχωριστά με βάση το γνωστικό επίπεδο και τις επιδιώξεις του και δουλεύουμε μαζί για την επίτευξη τους μέσα από σειρά κινήτρων και επιβραβεύσεων.

Maria Diavati Kentro Ksenwn Glwsswn Koropi10

Τεχνικές & μέθοδοι

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μαθαίνει στα παιδιά τεχνικές για τους μηχανισμούς της ανάγνωσης, κατανόησης, μαθηματικής κρίσης και μνήμης. Παρέχονται σημειώσεις καθώς και οπτικοακουστικό ψηφιακό υλικό για μεγαλύτερη εμβάθυνση.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Πρόγραμμα μελέτης

Οι εκπαιδευτικοί μας βοηθούν τα παιδιά να οργανώσουν το καθημερινό πρόγραμμα μελέτης τους με τρόπο ώστε να ολοκληρώνουν αποτελεσματικά το διάβασμα τους σε προκαθορισμένο χρόνο.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Χώρος μελέτης

Ευχάριστο περιβάλλον μελέτης με άμεσο φυσικό φωτισμό και εξαερισμό σε κατάλληλα διαμορφωμένες νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Έμπειρη καθοδήγηση

Με την καθοδήγηση και τη στήριξη έμπειρων εκπαιδευτικών, επιτυγχάνεται η προετοιμασία όλων των μαθημάτων της επόμενης μέρας του σχολείου, συμπεριλαμβανομένων και των ξένων γλωσσών.

Σχολική Μελέτη με... Όραμα

Το πρόγραμμα του Ελληνικού σχολείου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς οι γνώσεις και οι πληροφορίες που λαμβάνουν τα παιδιά αποτελούν θεμέλιο της μετέπειτα επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής.

Σ’ ένα ραγδαίως εξελισσόμενο περιβάλλον όπου τα παιδιά μας καλούνται να επεξεργάζονται τεράστιο όγκο πληροφορίας καθημερινά, έχουμε την ευθύνη να κάνουμε τη διαδρομή προς το στόχο τους ευχάριστη, δημιουργική και αποτελεσματική ώστε τελειώνοντας το σχολείο να είναι έτοιμα, ανεξάρτητα και γεμάτα αυτοπεποίθηση για το επόμενο στάδιο της ζωής τους.

Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών & σχολικής μελέτης της Μαρίας Διαβάτη ιδρύθηκε το 2002 και έως σήμερα λειτουργεί σταθερά με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο σκοπό – την παροχή ποιοτικής διδασκαλίας με άριστο παιδαγωγικό χαρακτήρα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Εγγραφή στο newsletter μας

Λάβετε απευθείας στο email σας ενημερώσεις για τη λειτουργία του κέντρου μας