ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

5μελή τμήματα για όλα τα επίπεδα & ηλικίες

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εγγραφές όλο το χρόνο

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και τα τμήματα μας είναι αυστηρά ολιγομελή – ισπανικά για όλες τις ανάγκες, ειδικότητες και ηλικίες.

Maria Diavati Kentro Ksenwn Glwsswn Koropi10

Ομοιογενή τμήματα

Ομοιογενή τμήματα μαθησιακού επιπέδου και ηλικίας – δωρεάν προπαρασκευαστικά τμήματα & ενισχυτική διδασκαλία κάθε μήνα.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Μαθησιακές δυσκολίες

Αποτελεσματικός συνδυασμός ατομικού μαθήματος & τάξης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (πχ δυσλεξία)

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Χώρος διδασκαλίας

Χρήση διαδραστικού υλικού τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους βιβλίων – νέες εγκαταστάσεις με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορωπί

Πολυετής εμπειρία

Πολυετής εμπειρία από αριστούχους καθηγητές, απόφοιτους αντίστοιχης φιλολογικής σχολής με μεταπτυχιακούς τίτλους.

Πρωτοπόροι στην εκμάθηση ισπανικών

Τα ισπανικά ή καστιλιανικά (castellano) είναι η ευρύτερα ομιλούμενη ρομανική γλώσσα και η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους.

Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.

Στο πρότυπο κέντρο μας φροντίζουμε ώστε τα προγράμματα εκμάθησης ισπανικών να είναι σχεδιασμένα όχι μόνον για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στις εξετάσεις για τα σημαντικότερα πιστοποιητικά / πτυχία ισπανικών στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο αλλά κυρίως να σας προσφέρουν ουσιαστικές γνώσεις και εφόδια για την προσωπική & επαγγελματική σας ζωή.

Μάθετε ισπανικά εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά!

ΠΤΥΧΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Με την υποστήριξη της πληρέστερης συλλογής εκπαιδευτικών πόρων για παιδιά (μέθοδος CLIL, ιστορία, γεωγραφία, μαθηματικά, λογοτεχνία, ποίηση, ταινίες, TED Talks, National Geographic, Brainbox όλα ενσωματωμένα στα μαθήματα)

Το πτυχίο ισπανικών DIPLOMA DELE A1 ESCOLAR πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που αντιστοιχεί στο πρώτο επίπεδο (Α1) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την ικανότητα του κατόχου του να ανταποκρίνεται και να επικοινωνεί σε απλές καταστάσεις σχετικές με θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα και αποσκοπούν στην ικανοποίηση άμεσων αναγκών.

Η εξέταση αποτελείται από τέσσερεις δοκιμασίες σε πεδία γενικής χρήσης της γλώσσας:

Κατανόηση γραπτού λόγου – 45 λεπτά
Κατανόηση προφορικού λόγου – 20 λεπτά
Παραγωγή γραπτού λόγου και αλληλεπίδραση – 25 λεπτά
Παραγωγή προφορικού λόγου και αλληλεπίδραση – 15 λεπτά

Το πτυχίο ισπανικών DIPLOMA DELE A2/B1 ESCOLAR πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που αντιστοιχεί στο δεύτερο (Α2) και τρίτο επίπεδο (B1) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

Το επίπεδο A2 πιστοποιεί την ικανότητα του κατόχου του να κατανοεί και να χρησιμοποιεί φράσεις και εκφράσεις της καθημερινότητας που χρησιμοποιούνται συχνά, έχουν σχέση με τομείς της εμπειρίας του (βασικές πληροφορίες για τον εαυτό του και την οικογένειά του, αγορές, μέρη ενδιαφέροντος, ασχολίες κλπ)

Το επίπεδο B1 πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα του κατόχου του προκειμένου να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά σε καταστάσεις που απαιτούν στοιχειώδες επίπεδο γνώσης.

Η εξέταση αποτελείται από τέσσερεις δοκιμασίες:

Κατανόηση γραπτού λόγου – 50 λεπτά
Κατανόηση προφορικού λόγου – 30 λεπτά
Παραγωγή γραπτού λόγου και επικοινωνία – 50 λεπτά
Παραγωγή προφορικού λόγου και επικοινωνία – 15 λεπτά

Το πτυχίο ισπανικών DIPLOMA DELE B2  πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που αντιστοιχεί στο τέταρτο επίπεδο (B2) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου κάποιος να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής, που δεν απαιτούν μια εξειδικευμένη χρήση της γλώσσας.

Η εξέταση αποτελείται από τις παρακάτω τέσσερεις δοκιμασίες:

Κατανόηση γραπτού λόγου – 70 λεπτά
Κατανόηση προφορικού λόγου – 40 λεπτά
Μικτή επιδεξιότητα: Κατανόηση προφορικού και γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και επικοινωνία – 80 λεπτά
Μικτή επιδεξιότητα: Κατανόηση γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου και επικοινωνία (20 λεπτά / 20 λεπτά προετοιμασίας)

Το πτυχίο ισπανικών DIPLOMA DELE C1  πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που αντιστοιχεί στο πέμπτο επίπεδο (C1) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου ο κάτοχος του να μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα και με ευχέρεια χωρίς προφανή προσπάθεια εξεύρεσης της κατάλληλης έκφρασης.

Η εξέταση αποτελείται από τις παρακάτω τέσσερεις δοκιμασίες:

Κατανόηση γραπτού λόγου και χρήση της γλώσσας – 90 λεπτά
Κατανόηση προφορικού και γραπτού λόγου και χρήση της γλώσσας – 50 λεπτά
Μικτή επιδεξιότητα: Κατανόηση προφορικού και γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και επικοινωνία – 80 λεπτά
Μικτή επιδεξιότητα: Κατανόηση γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου και επικοινωνία (20 λεπτά / 20 λεπτά προετοιμασίας)

Το πτυχίο ισπανικών DIPLOMA DELE C2  πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο (C2) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που απαιτείται προκειμένου ο κάτοχος του να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις που απαιτούν προχωρημένη χρήση της γλώσσας και γνώσεις της ισπανικής κουλτούρας.

Η εξέταση αποτελείται από τις παρακάτω τρεις δοκιμασίες:

Χρήση της γλώσσας, κατανόηση γραπτού λόγου και ακουστική κατανόηση – 105 λεπτά
Μικτή επιδεξιότητα: Κατανόηση προφορικού λόγου και κατανόηση κειμένου, παραγωγή γραπτού λόγου και επικοινωνία – 150 λεπτά
Μικτή επιδεξιότητα: Κατανόηση κειμένου και παραγωγή προφορικού λόγου και επικοινωνία (20 λεπτά / 30 λεπτά προετοιμασίας)

Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών & σχολικής μελέτης της Μαρίας Διαβάτη ιδρύθηκε το 2002 και έως σήμερα λειτουργεί σταθερά με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο σκοπό – την παροχή ποιοτικής διδασκαλίας με άριστο παιδαγωγικό χαρακτήρα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.