Συμμετοχή του Σχολείου μας στο IATEFL, Belfast 2022

IATEFL BELFAST 2022

Το σχολείο μας είχε την τιμή να συμμετάσχει στο ετήσιο διεθνές συνέδριο εκπαιδευτικών, IATEFL Belfast 2022 (55th International Conference & Exhibition) που έλαβε χώρα από τις 17 μέχρι τις 20 Μαΐου 2022.

IATEFL International Conference, Belfast 2022

Πρόκειται για το μεγαλύτερο, παγκόσμιο συνέδριο εκπαιδευτικών, που αφορά στη διδακτική της Αγγλικής γλώσσας, στο οποίο το σχολείο μας κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του, ανάμεσα σε πολυάριθμες συμμετοχές, κατόπιν παρουσίασης του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

Στο συνέδριο αυτό είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουμε με κορυφαίους εκπαιδευτές, θεωρητικούς και συγγραφείς, εκδότες και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, να ανταλλάξουμε απόψεις, να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε.

Από τη μεριά μας, παρουσιάσαμε τους δικούς μας σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας και το δις βραβευμένο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Παράλληλα, ενημερωθήκαμε για τις τελευταίες έρευνες, ιδέες και εξελίξεις στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

Στο video που ακολουθεί, θα δείτε την κα Μαρία Διαβάτη, Διευθύντρια Σπουδών & Συντονίστρια Μαθημάτων του σχολείου μας, να αναλύει την πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθησης ξένων γλωσσών, CLIL.

Η συμμετοχή μας στο συνέδριο αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για το σχολείο μας και είναι μεγάλη μας χαρά που οι προσπάθειές μας στον τομέα της εκπαίδευσης, μας ανοίγουν τόσο σημαντικές πόρτες, μας δίνουν ευκαιρίες και αποτελούν πηγή έμπνευση για τον κλάδο μας.

Οι κόποι μας ανταμείβονται και είναι τιμή μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print