Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για τη Νέα Σχολική Χρονιά 2019 - 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για τη Νέα Σχολική Χρονιά 2019 - 2020
Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2019 - 2020 ξεκίνησαν - σας περιμένουμε!

Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών και σχολικής μελέτης Μαρία Διαβάτη ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα σχολική χρονιά 2019 – 2020.

Ο καλός προγραμματισμός και η έγκαιρη οργάνωση αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία.

Για το λόγο αυτό, θα χαρούμε ιδιαιτέρως από τώρα να σας υποδεχτούμε στο κέντρο μας και να συζητήσουμε τις δικές σας εκπαιδευτικές ανάγκες αλλά, φυσικά, και των μικρών μας φίλων.

Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να βρίσκουμε και να υλοποιούμε προσωποποιημένες λύσεις για τον κάθε μαθητή μας με τη χρήση καινοτόμων πρακτικών μάθησης και τεχνικά άρτιων κτηριακών εγκαταστάσεων με διάκριση στους 5 καλύτερους χώρους εκμάθησης πανελληνίως.

Αναλυτικότερα μαζί μας θα μάθετε:

Αγγλικά – με ολιγομελή τμήματα (5 έως 6 μέλη), διδάσκουμε αγγλικά για όλες τις ανάγκες, ειδικότητες και ηλικίες. Για πρώτη φορά δε στα ελληνικά εκπαιδευτικά χρονικά, φέρνουμε την εμπειρία της εικονικής (Virtual) και επαυξημένης (Augmented) πραγματικότητας σε έναν σταθερό, άρτια εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο χώρο στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί μέσα από τη VR Class.

Γαλλικά – Με περισσότερα από 74 εκατομμύρια να έχουν τα γαλλικά ως μητρική γλώσσα στην Ευρώπη και περισσότερα από 500 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο (ως μητρική, πρώτη ή δεύτερη), φροντίζουμε ώστε τα προγράμματα εκμάθησης γαλλικών να είναι σχεδιασμένα όχι μόνον για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στις εξετάσεις για τα σημαντικότερα πιστοποιητικά στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο αλλά κυρίως να σας προσφέρουν ουσιαστικές γνώσεις και εφόδια για την προσωπική & επαγγελματική σας ζωή.

Γερμανικά – Τα ομοιογενή τμήματα μαθησιακού επιπέδου και ηλικίας και τα δωρεάν προπαρασκευαστικά τμήματα & ενισχυτική διδασκαλία κάθε μήνα δεν αφήνουν περιθώρια καμίας αποτυχίας.

Ιταλικά – Με την υποστήριξη της πληρέστερης συλλογής εκπαιδευτικών πόρων για παιδιά (μέθοδος CLIL, ιστορία, γεωγραφία, μαθηματικά, λογοτεχνία, ποίηση, ταινίες, TED Talks, National Geographic, Brainbox όλα ενσωματωμένα στα μαθήματα), η εκμάθηση ιταλικών γίνεται παιχνίδι.

Ισπανικά – Τα ισπανικά ή καστιλιανικά (castellano) είναι η ευρύτερα ομιλούμενη ρομανική γλώσσα και η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Μαζί μας θα μάθετε ισπανικά εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά!

Αν πάλι αναζητάτε ένα ευχάριστο περιβάλλον μελέτης, την καθοδήγηση και τη στήριξη έμπειρων εκπαιδευτικών οι οποίοι μαθαίνουν στα παιδιά τεχνικές για τους μηχανισμούς της ανάγνωσης, κατανόησης, μαθηματικής κρίσης και μνήμης, τότε η υπηρεσία σχολικής μελέτης για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου αλλά και λυκείου θα σας συναρπάσει.

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν

Οι εγγραφές λοιπόν για τη νέα σχολική χρονιά 2019 – 2020 ξεκίνησαν και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε στο 210 66 23 165.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Σε κάθε φυσικά περίπτωση θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ 259) και να γνωρίσετε από κοντά το κέντρο και τους καθηγητές μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print